DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
DJI Mini 3 Pro med Remote Controller
Artikkelnummer: 1055510

DJI Mini 3 Pro med Remote Controller

Mini 3 Pro - Kompakt drone med flere avanserte sikkerhetsfunksjoner

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kompakt og sammenleggbar konstruksjon
 • 34 minutter flytid
 • 4K 60fps video
9 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

DJI Mini 3 Pro er like kraftig som den er bærbar. Med en vekt på mindre enn 249 g og med oppgraderte sikkerhetsfunksjoner er det den sikreste dronen til dags dato i Mini-serien. Med en 1,3-tommers sensor og funksjoner på toppnivå, redefinerer den hva det vil si å fly med Mini-droner.

Fordeler

 • Kompakt og sammenleggbar konstruksjon
 • 34 minutter flytid
 • 1/1,3" sensor
 • 48 MP stillbilde
 • 4K 60fps video
 • 18 km rekkevidde
 • Intelligente moduser og hurtigbilder
 • Fokus tracking
 • APAS 4.0 sikkerhetssystem for å unngå hindringer

Kraftig ytelse

Mini 3 Pro har et helt nytt design som er optimalisert for å få mer ut av hver flytur. Med større propeller, en aerodynamisk kropp og et kraftig hinderdeteksjonssystem, muliggjør det strømlinjeformede designet økt flytid og sikkerhet. Den redesignede 3-aksers gimbalen tilbyr et bredere spekter av rotasjon, som skaper et uendelig antall kreative muligheter. Alle aspekter ved denne ansiktsløftningen har blitt nøye vurdert for å ta Minien til enestående høyder.

Mini 3 Pro - enkel å ha med seg på turen

Funksjoner tilpasset skaperen

For skapere på farten er problemfri bruk nøkkelen. Med en vekt på mindre enn 249 g, krever ikke Mini 3 Pro registrering i de fleste land og regioner. Den sammenleggbare og kompakte designen gjør den også enkel å ta med deg på neste fottur, stranddag eller en improvisert helg. Vær klar til å ta fantastiske bilder når inspirasjonen melder seg. Ta kreativiteten din til neste nivå med imponerende 4K / 60fps-video og 48MP RAW-bilder. Du vil bli overrasket over den høye skarpheten på hvert bilde, selv når du zoomer. Du kan også sakke ned tiden når verden blir hektisk med dramatisk 1080p / 120fps video i slow motion.

Forlenget flytid

Fang og utforsk mer av omgivelsene dine med en utvidet flytid på opptil 34 minutter. DJI Mini 3 Pros intelligente batteri er ultralett og har nok strøm til å dekke dine behov for flyfotografering. Mini 3 Pro støtter også 1080p videooverføring i opptil 12 km og har innebygde anti-interferensfunksjoner, slik at du kan fly lenger og med god sikt.

Fullpakket med avanserte funksjoner

DJI Mini 3 Pro er enestående i en rekke lysforhold, slik at du alltid kan være klar til å lage innhold. Den er utstyrt med en 1/1,3-tommers CMOS-sensor, dobbel innebygd ISO og støtter direkte utgang av HDR-bilder. Hvert bilde blir beriket med et høyere dynamisk område for å gjengi flere detaljer i høylys og skygger. Du kan også nyte de høyeste standardene for dronefotografering med 2,4μm piksler og en maksimal blenderåpning på f/1,7.


Mini 3 pro - Eliminer hindringer med synsberegningsmotoren

Utstyrt med synsberegningsmotor

DJI Mini 3 Pro er utstyrt med en synsberegningsmotor med sensorer i tre forskjellige retninger, og med et helt nytt design gir den et bredere sanseområde og forbedret sikkerhet. DJI Mini 3 Pro er fullstendig oppgradert for å støtte aktiv hindringsdeteksjon og stabil videooverføring. Det er også mulig å aktivere Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) som oppdager objekter i dronens flybane i sanntid. Dette gjør at DJI Mini 3 Pro unngår hindringer, selv i kompliserte miljøer.

Stabil overføring uansett hvor du er

DJI Mini 3 Pro har et videooverføringssystem på flaggskipsnivå i DJI O3. Den sørger for en direktestrøm på 1080p / 30fps på avstander opptil 12 km.

True Vertical Shooting

Bytt raskt mellom landskaps- og portrettfotografering med et knappetrykk. Den redesignede kamerakardanen roterer 90°, slik at du ikke trenger å gå på akkord med bildekvaliteten. True Vertical Shooting gir deg detaljerte bilder som umiddelbart kan deles på sosiale medier.

Mini 3 Pro - Ny strømlinjeformet design

Quickshots – en regissør i lommen

Med noen få tastetrykk leverer DJI Mini 3 Pro automatisk videoer og kamerabevegelser på et profesjonelt nivå uten behov for avanserte manøvrer. Enten du er nybegynner eller erfaren, hjelper DJI Fly-appen deg med å produsere imponerende resultater, komplett med lydspor og filtre.

DJI RC - Smart kontroller

Lås opp telefonen med DJI RC. Denne lette fjernkontrollen har en innebygd skjerm designet spesielt for DJI Mini 3 Pro. Med DJI Fly-appen forhåndsinstallert kan du fokusere på å fly og spare telefonens batteri.

Leveres med

 • DJI Mini 3 Pro
 • Fjernkontroll - DJI RC-N1
 • Intelligent Flight Battery
 • Reservepropeller
 • USB-C-kabel
 • Gimbalbeskyttelse
 • Fjernkontrollkabel Micro USB
 • Fjernkontrollkabel USB-C
 • Lightning fjernkontrollkabel
 • 6 stk skruer
 • Skrujern
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.