Undervannsdrone

En undervannsdrone fanger livet under overflaten på film og kort. De blir noen ganger referert til som ROV som står for fjernstyrt undervannsfartøy og kan brukes til å fange dykkeeventyrene dine eller for undervannsinspeksjoner. Vi har undervannsdroner fra Chasing i flere forskjellige modeller med forskjellige funksjoner. Kjøp direkte på nettet.

16 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Bildesensorstørrelse
Sensortype
Intern oppløsning 4K
Intern innspillingscodec
Oppløsnings stillbilde
Laveste arbeidstemperatur
Høyeste arbeidstemperatur
Batteritype
Lagringsmedia
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.