Undervannsdrone

En undervannsdrone fanger livet under overflaten på film og kort. De blir noen ganger referert til som ROV som står for fjernstyrt undervannsfartøy og kan brukes til å fange dykkeeventyrene dine eller for undervannsinspeksjoner. Vi har undervannsdroner fra Chasing i flere forskjellige modeller med forskjellige funksjoner. Kjøp direkte på nettet.

19 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Droner
Filtrering
Varemerker
Bildesensorstørrelse
Sensortype
Intern oppløsning 4K
Intern innspillingscodec
Oppløsnings stillbilde
Laveste arbeidstemperatur
Høyeste arbeidstemperatur
Batteritype
Lagringsmedia
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.