Canon KJ13x6B KRS
Artikkelnummer: 309479

Canon KJ13x6B KRS

KJ13x6B KRS

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
105 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kraftig zoomobjektiv for fjernstyrte kameraer

Canon KJ13ex6B KRS er et kraftig zoomobjektiv for HDTV-produksjon. Med et bredt spekter av brennvidder, opp til 150mm med innebygd extender, og med utmerket vidvinkel på nesten 77 grader passer dette objektivet i de fleste innspillingssituasjoner. Den er spesielt designet for profesjonelle miljøer som telekonferanser, fjernundervisning og sportsbegivenheter.

  • Innebygd 2x extender
  • Bred bildevinkel
  • Forbedret bildekvalitet
  • Økologisk og ergonomisk design

Innebygd 2x extender

Den innebygde extenderen gjør at du kan øke standardbrennvidden på 6-78mm og multiplisere den med 2, noe som gir den en maksimal brennvidde på rundt 150mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nesten 72 grader, noe som gir den en allsidighet i å fange detaljer over hele bildebredden i krystallklar skarphet.

Forbedret bildekvalitet

Linseelementets design hjelper til å redusere aberrasjoner og forvrengninger, noe som resulterer i mer balansert gjengivelse over hele bilderuta.

Økologisk og ergonomisk design

Alle objektiver fra Canon er laget med minimal miljøpåvirkning i tankene. Dessuten er de laget med et ergonomisk design som gjør at du ikke blir sliten, selv under svært lange arbeidsdager.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.