Bildemikser

Med en bildemikser eller videomikser kan du kontrollere bildet fra ett eller flere kameraer. Bruk bildemiksere til direkteproduksjoner eller i etterarbeid i studioet for å lage en stilig sending. Vi har bildemiksere fra Blackmagic Design, Roland, Feelworld og mer. Kjøp direkte på nettet eller besøk oss i butikk, så hjelper vi deg med å finne riktig bildemikser for produksjonen din.

53 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til TV / Videoproduksjon
Varemerker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.