AW-RP150G Camera Contol Panel

Panasonic AW-RP150G Camera Contol Panel

1041701
54 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Panasonic AW-RP150G Camera Contol Panel

AW-RP150 vil bli den nyeste fjernkamerakontrollen til å komplettere Panasonics omfattende profesjonelle PTZ-kamerainnstilling. Den har samme store funksjonalitet som AW-RP120 og AW-RP50, og inngår i oppsatsen med signifikante forbedringer på disse modellene, inklusive en ny joystick med håndkontroll (styring av PTZ eller Focus) og en stor LCD-skjerm for pekeskjerm for overvåkning og menyinnstillinger.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.