Micro konverter - HDMI til SDI uten nettadapter

Blackmagic Design Micro konverter - HDMI til SDI uten nettadapter

1037169
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Blackmagic Design Micro Converter er svært liten, og gjør det mulig for deg å konvertere fra HDMI til SDI. Konverteren er liten nok til å kunne brukes hvor som helst, og kan enkelt gjemmes. Enheten størmforsynes med USB bia store TV-skjermer eller bærbare datamaskiner, slik at du slipper å koble den inn i veggen.

Klarer opptil 1080p60 i 10 bits kvalitet.

Leveres med:

  • Microkonverter

Leveres uten nettadapter og USB-kabel for strømforsyning

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.