Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AJ-PD500 recorder

Panasonic AJ-PD500 recorder

1007100
162 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Innspillingsenhet med multippel minnekortsstøtte

Panasonic AJ-PD500 AVC-ULTRA recorder er en allsidig innspillingsenhet for HD-SDI og SD-SDI, med plass for to P2-minnekort og to MicroP2-minnekort. Den har støtte for et flertall ulike AVC-ULTRA-codecs, slik at du kan velge det formatet som passer deg best. Innspillingskvsaliteten er h øy, med mulighet for oppløsning på 1080p60, og 10-bitsfarge. Tilsammen gir dette deg en fleksibel enhet, som passer en rekke ulike applikasjoner.

Fordeler:

  • 2x P2-luker og 2x MicroP2-luker
  • Innspillling fra SD/HD-SDI-video
  • Spiller inn opp til 1080p60 4:2:2 10-bit
  • USB 3.0-port
  • Spiller inn opp til 24-bit, 48kHz
  • XLR-innganger og utganger
  • Innebygd LCD-skjerm på 3,5 tommer

For å lese mer om produktet, se Panasonic's produktblad.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.