Videokamera

Vi har videokameraet for deg som ønsker å investere i film og bevegelig bilde. Her finner du videokameraer for alle nivåer og i alle prisklasser, fra et videokamera for familieferien til profesjonelle videokameraer for TV- og filmproduksjon. Velg mellom kjente merker som Canon, Sony, Blackmagic Design, Panasonic og mer. Vi har 40 år i bransjen og er ekspert på film og fotografering og hjelper deg med å finne riktig videokamera i henhold til dine behov. Kjøp direkte på nettet, besøk oss i butikk eller kontakt oss, så hjelper vi deg med kjøpet ditt.

246 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Video & Drone
Filtrering
Varemerker
Intern oppløsning 4K
Intern oppløsning Full HD
Bildesensorstørrelse
Videoutgang
Livestreaming
Eksternt videoformat
Mikrofoninngang
Bildestabilisator
Intern innspillingscodec
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.