PTZ-kameraer

PTZ står for Pan Tilt Zoom. Det er et fjernstyrt kamera som ikke trenger å være bemannet, men som kan styres enten via programvare eller med en fysisk kontroll. Det gir deg muligheten til å styre flere kameraer fra samme kontroll og enkelt øke produksjonsnivået. Kjøp PTZ-kamera fra kjente merker som Canon, Panasonic, Sony, Minrray og mer.

74 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Bildesensorstørrelse
Farge
Intern oppløsning Full HD
Videoutgang
Mikrofoninngang
USB-tilkoblingstype
Største blenderåpning
Innebygget optikk
Strømforsyning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.