Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AW-HN130WEJ, SDI, HDMI, NDI hvit

Panasonic AW-HN130WEJ, SDI, HDMI, NDI hvit

1041127
81 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Full HD-kamera med tilt/pan

Det svært følsomme overvåkningskameraet AW-HN130WEJ er utstyrt med tre nyutviklede 1/2,86 type MOS-sensorer. Disse gjør det mulig å filme med høy kvalitet også i svakt lys, dessuten får du et overlegent signal-/støyforhold og høy oppløsning. Forskjellen mellom AW-HE130 og AW-HN130 er at denne har NDI HX kompabilitet over nettverk..

Fordeler:

  • Utmerket svar på fjernkontrollen og svært nøyaktig stoppkontroll
  • Lavt lydnivå ved drift, noe som er ideelt for stille miljøer


Foruten 3G-SDI og HDMI støttes også full HD vi IP-transmisjon. Kameraet leverer opp til fire kanaler med IP-strømmende video (H.264). Den har en skarp og rask blender på f/1,6 mens objektivet har en optisk zoom på 20x samt en innovativ 1,x digital extender som kan øke den effektive brennvidden på objektivet med 40%, samtidig som den leverer jevn video med høy oppløsning.

Innebygd bildestabilisator

Den innebygde bildestabilisatoren minimerer automatisk effekten av små vibrasjoner fra overflaten som kameraet er montert på. Ved å koble til en nettverksenhet som støtter IEE 802,3 ved POE+ standard, kan strøm leveres via LAN-kabel. Ettersom det ikke er nødvendig å installere et nettaggregat med et lokalt vegguttak kan innstallasjonskostnadene reduseres betydelig. Takket være det høyutviklede pan-/tiltdesignet får du mykere og mer naturlige bevegelser under opptak. Du får et panintervall på ±175° og tiltintervall på -30° til 210°.

Fullsttendige spesifikasjoner finner du her.

Leveres med:

  • Nettdel for strømforsyning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.