Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

PTC-150 svart

DataVideo PTC-150 svart

1023969
35 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Pan-/tiltkamera i kompakt format med kraftig forstørrelse

Kompakt og stilren pan-/tiltkamera som gir både høy bildekvalitet og stabil panorering i hele 270 grader. Med en kraftig zoom på 30x får du skarpe nærbilder selv på avstand, og sammen med den digitale støyreduksjonen får du et pan-/tiltkamera som gir deg total kontroll over overvåkningssituasjoner.

30x zoom

Den kraftige zoomen på 30x lar deg plassere kameraene nær hendelsenes sentrum eller langt derifra, samtidig som det gir klare og vakre nærbilder uansett hva.

Digital støyreduksjon

Digital støyreduksjon av den høyeste kvalitet resulterer i samsvar med bildekvalitet og fine farger, selv i mørke lysforhold.

Automatiske og manuelle kontroller for Iris og hvitbalanse

Med hjelp av automatiske og manuelle kontroller for Iris og hvitbalanse, har du mulighet til å finjuster og kalibrere flere kameraer, for samtidig drift og kompabilitet.

Innebygde Tally-lys

De innebygde Tally-lydene fungerer sammen med DataVideo Switchers (Rød for Live, Grønt for Neste).

Leveres med:

  • 1x IR-fjernkontroll
  • 1x takmonteringsbrikke-A
  • 1x takmonteringsbrikke -B
  • 6x takmonteringsskrue M3*4mm
  • 1x DC 12V strømadapter
  • 1x strømkabel
  • 1x spennbånd
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.