Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VF-4 Elektronisk Søker Sort

Olympus VF-4 Elektronisk Søker Sort

1004783
2 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar
Olympus VF-4 Elektronisk Søker Den elektroniske søkeren VF-4 er laget for Olympus-kameraer med tilbehørsport 2. VF-4 er avtakbar og utstyrt med Øyesensor* for automatisk veksling mellom søker og skjerm. I tillegg sørger tiltemekanismen (opptil 90 grader) for at bilder fra en lav vinkel blir en morsom fotoopplevelse. For å kontrollere resultatet viser den elektroniske søkeren alle bildejusteringer som eksponeringskompensasjon, hvitbalanse, sideforhold etc. før du trykker på utløseren, og låsemekanismen sørger for at du ikke mister dette praktiske tilbehøret. 1,48x forstørrelse Vippemekanisme Lysterkt og med høy kontrast fra kant til kant Oppløsmmg på 2,36 mill punkter *Fastvareoppdatering kreves. Øyesensor fungerer ikke på E-PL5, E-PM2, E-M5, E-PL3, E-PM1, E-P3, E-PL2, E-PL1, E-PL1s, E-P2 og XZ-2.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.