Atomos Sumo19 SE
Atomos Sumo19 SE
Atomos Sumo19 SE
Atomos Sumo19 SE
Atomos Sumo19 SE
Artikkelnummer: 1056636

Atomos Sumo19 SE

Kraftig opptaker for komplett løsning for on location og studioarbeid

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kalibrert 19" Touch HDR-skjerm med 1200Nit
  • 1200 nit HDR berøringsskjerm som dekker DCI-P3 fargeskala
  • Ta opp i Apple ProRes RAW via SDI i opptil 6Kp30
28 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Atomos Sumo 19" Monitor Recorder er en kraftig komplett løsning for on-location og studioarbeid. Både som referanseskjerm og opptaksenhet for høyoppløselig Apple ProRes RAW via SDI i opptil 6Kp30 eller 4K 12-bits RAW-video og HDMI / SDI-omformer eller som veksler for 4 1080p60-strømmer.

Fordeler:

  • Kalibrert 19" Touch HDR-skjerm med 1200Nit
  • 1200 nit HDR-berøringsskjerm som dekker DCI-P3 fargeskala
  • Ta opp i Apple ProRes RAW via SDI for opptil 6Kp30
  • Kan ISKO tape 4 separate videokilder til en SSD-disk
  • SDI (3G QuadLink / 6G / 12G) og HDMI 2.0 4Kp60 / Genlock og LTC-tidskode
  • 10-bit 4: 2: 2 Apple ProRes eller Avid DNxHR 4Kp60
  • Strøm fra A/C eller bruk dedikerte XLR-innganger for batteri for kontinuerlig strøm fra eksterne batterier
  • Aluminiumchassis, VESA-feste og 10 festepunkter
  • Den samme robuste og allsidige designen som SUMO 19 og kompatibel med det samme tilbehøret
  • + 48V XLR og 3,5 mm hodetelefonutgang
  • Kompatibel med xrite i1 Display Pro

Kalibrert 19" Touch HDR-skjerm med 1200nit

Sumos 19" 1920x1080 10-bits LCD drives av Atomos HDR-motor for nøyaktig visning av Log / PQ / HLG-signaler fra populære kameraer for perfekt gjengivelse av 10+ trinn med HDR-materiale i sanntid. Den høye lysstyrken på 1200nit lar deg bruke Sumo i dagslys og enkelheten fra AtomOS i kombinasjon med berøringsskjermen lar deg raskt få tilgang til fokustopp, 2: 1/1: 1 zoom, Zebra, False Color, Frame guides, SMPTE Safe Area, Waveform, RGB parade, Vectorscope, Anamorphic desqueeze og en fleksibel 3D LUT-implementering for å laste egendefinerte LUT-er fra .cube-filer

Aluminiumkabinett, VESA-feste og 10 festepunkter

Med et slitesterkt chassis i aluminiumslegering, totalt 10 skrugjenger plassert i side, topp og bunn for montering av tilbehør og VESA-feste for veggmontering, er Sumo 19SE bygget for virkelig tøft produksjonsarbeid for både arbeid på stedet og i studio. Som tilbehør finnes en batteriplate for 2x V-montering eller 2x Anton Bauer batterier med hotswap funksjon for lang drift uten avbrudd (batteriplaten selges separat).

SDI (3G QuadLink / 6G / 12G) og HDMI 2.0 4Kp60

Koble til og konverter i begge retninger mellom HDMI og SDI. QuadSDI-inngangene kan håndtere flere 1,5 eller 3G SDI-signaler uten behov for konvertering. HDMI 2.0 støtter opptil 4Kp60 inngangs-/utgangssignal sammen med Atomos åpne protokoll for HDR-automatisering med import av viktige kamerainnstillinger. Atomos Sumo støtter også Genlock og LTC Timecode.

4K 12Bit RAW / 4K 10Bit ProRes / DNxHR

Lagre RAW-data fra Sony FS5 / FS7 / FS700, Canon C300MKII / C500 eller Panasonic Varicam TL over SDI i opptil 12-bit 4Kp30 som CDNG eller 10-bit Apple ProRes / Avid DNxHR opptil 4Kp60 / 2Kp240 avhengig av kamera. Behandlingskraften til Sumo er i stand til å håndtere sensordata opp til 3,2 Gbps.

1080p60 med Live switching

Med Live Switching kan du jobbe med opptil 4 1080p60-kameraer samtidig. Bytt, miks og ta opp og stream 4 separate signaler samtidig via QuadLink SDI-tilkoblingene. Det blandede signalet kan videresendes via HDMI til en strømmeenhet eller presentasjonsskjerm. De 4 forskjellige videostrømmene kan lagres i Sumo for justering og redigering i etterkant.

+ 48V XLR med 3,5 mm hodetelefonutgang

Eliminer behovet for en separat lydspiller takket være to balanserte XLR-kontakter i full størrelse med + 48v fantomkraft. Betjen profesjonelle kondensatormikrofoner og få dedikerte lydmålere og justeringer for bildeforsinkelse og forsterkning. Innebygde høyttalere og en 3,5 mm hodetelefonutgang lar deg overvåke lyden i sanntid. Kun for overvåking har hver XLR-inngang en XLR-utgang for looping til eksterne opptakere.

Kompatibel med Xrite i1 Display Pro

Som en avansert skjerm kan du kalibrere Sumo for å sikre at alle farger vises riktig på skjermen. Sumos kalibreringsport lar deg koble til X-rites i1 DisplayPro for riktig HDR og Rec709 forhåndsvisning.

Master Caddy II med 2,5" SSD

Sumo 19 SE bruker Atomos Master Caddy-system for opptak på 2,5" SSD-harddisker, en rimelig løsning for opptak av store datamengder.

Leveres med

  • Sumo 19SE
  • Master Caddy II
  • BattWing mounting bracket with 4x screws
  • 2x Desktop Feet with 4x 1/4” Mounting screws
  • AC power supply
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen