Blackmagic Design DeckLink 4K Extreme 12G
Artikkelnummer: 1014388

Blackmagic Design DeckLink 4K Extreme 12G

DeckLink 4K Extreme 12G

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
14 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skjermkort som kan håndtere 4K-materiale og stereoskopisk 3D
Med DeckLink 4K Extreme har du et skjermkort som takler det meste. 12G-versjonen gir deg tilgang til 2G-SDI for opptak og avspilling i SD, HD, Ultra HD og DCI 4K. Kortet har innebygd maskinvare for nedkonvertering slik at du kan sende ut standardoppløsningsvideo via SD-SDI, S-Video eller kompositt mens du sender HD over HD-SDI.

Støtte er tilgjengelig for blant annet Final Cut Pro, Avid Media Composer 6, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Avid Pro Tools.

I tillegg er et meget stort antall lydtilkoblinger inkludert, som 4 kanaler med balansert analog lyd, 8 kanaler innebygd SDI-lyd og 2 kanaler AES/EBU digital.

Tilkoblinger

  • Dual link 3 Gb / s / HD / SD-SDI 2 st inn / 2 st ut
  • HDMI inn/ut
  • Komponent inn/ut
  • XLR 2 st inn / 2 st ut
  • AES / EBU inn / ut
  • Deck kontroll


Leveres med

  • Tilkoblingskabel for analoge innganger og utganger
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.