Blackmagic Design Videohub 80x80 12G
Blackmagic Design Videohub 80x80 12G
Blackmagic Design Videohub 80x80 12G
Artikkelnummer: 1060829

Blackmagic Design Videohub 80x80 12G

Avansert 12G-SDI videorouter som støtter SD, HD og Ultra HD

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Støtter SD, HD og Ultra HD
  • LCD-skjerm med live video og etiketter
  • Innebygd kontrollpanel med direkteknapper
139 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic Videohub 80x80 12G er en større 80x80 12G-SDI-router som lar deg koble til og rute enhver kombinasjon av SD-, HD- og Ultra HD-signaler til samme router samtidig. Den har et frontpanel med hurtigtaster, en LCD-skjerm som kan vise etiketter eller live video, en maskinert vriknott i metall for å bla gjennom videokilder, referansetilkoblinger og redundante strømforsyninger.

Fordeler

  • Massiv 80x80 12G-SDI videorouter
  • Zero Latency 12G-SDI støtter SD, HD og Ultra HD opptil 2160p60
  • Innebygd kontrollpanel med direkteknapper og spinnknapp for kontroll
  • LCD-skjerm med live video og etiketter for visuell retningskontroll
  • SDI-omklokker på alle 12G-SDI-innganger
  • Fungerer med Videohub Master Control Pro og Videohub Smart Control Pro kontrollpaneler
  • Støtter Videohub Software Control for Mac, Windows og iPad
  • Inkluderer gratis SDK for integrering i sendingsautomatiseringssystemer
  • 2 x 100 - 240V AC strømtilkoblinger for redundans
  • Ethernet for fjernkontroll fra eksterne maskinvare- eller programvarekontrollpaneler
  • Lokalisert for 13 populære språk

Koble alt SDI-utstyret til routeren

Blackmagic Videohub 12G eliminerer kabelrot ettersom du kan koble alt ditt SDI-utstyr til routeren og deretter opprette tilkoblinger elektronisk. Du trenger ikke kompliserte systemdiagrammer for studioet ditt fordi du kan koble hvilken som helst videoinngang til en hvilken som helst videoutgang, eller til og med en enkelt videoinngang til flere videoutganger. Dette betyr at monitorer kan vise hvilken som helst kilde i studioet. Du får total fleksibilitet til å håndtere konstante endringer eller til og med nødsituasjoner. Den lar deg bruke flere HyperDeck-opptakere for redundans i masterkopiering. Du kan også dirigere video til flere strømmeprosessorer for alle deres kringkastingsplattformer. Blackmagic Videohub 12G er også flott for å legge til ekstra innganger til en ATEM-switch.

Støtter alle kombinasjoner av SD, HD og Ultra HD

Den massive 80x80-modellen med null latens 12G-SDI videorouter støtter alle kombinasjoner av SD, HD og Ultra HD på routeren samtidig. Den har kontrollpanel foran, omklokking og ekstern Ethernet-kontroll.

Brukervennlig design

Det innebygde kontrollpanelet på fronten lar deg dirigere video, noe som gjør det til den perfekte løsningen for live produksjonssteder som ikke har plass til ekstra maskinvarepaneler. Frontpanelet minner om en Videohub Master Control Pro og har en spinner for rulling, direkteknapper for hastighet og en LCD for visning av etiketter. Siden panelet er innebygd i routeren, kan du også se live video på LCD-skjermen. LCD-skjermen har også menyer som lar brukere endre routerinnstillinger.

Innebygd LCD-skjerm for å få live video fra alle routerinngangene dine

Med en innebygd LCD-skjerm kan Blackmagic Videohub 12G vise deg live video av alle routerinngangene dine. Dette betyr at du kan se alle routerinnganger som live video før de endrer en rute. Under den viste videoen er det også etiketter for å identifisere inngangen du ser på. Hva dette betyr er at du kan bla opp og ned routerkildene i alfabetisk rekkefølge og se hver inngang som live video, selv om inngangene er av forskjellige videostandarder. Tenk deg at du blar gjennom tilkoblingene dine mens de vises som live video på LCD-skjermen. I tillegg, i bærbare utstyrsstativ der plassen er begrenset, betyr den visuelle rutingen at du kan se videoinnganger uten å måtte legge til en ekstern SDI-skjerm.

Avanserte 12G-SDI-tilkoblinger

Alle modellene av Blackmagic Videohub 12G har avanserte 12G-SDI-tilkoblinger som er multirate, slik at de støtter alle SD-, HD- og Ultra HD-videoformater opp til 2160p60 og kan kobles til alt utstyr med SD, HD-SDI, 3G-SDI, 6G- SDI og 12G-SDI. I tillegg støtter Blackmagic Videohub 12G også ruting av hvilken som helst videostandard på samme router samtidig. Dette betyr at du på 80x80-modellen kan dirigere opptil 80 forskjellige videosignaler til 80 utganger samtidig. Med 12G-SDI får du Ultra HD med høy bildefrekvens via en enkelt BNC-tilkobling som også passer til alt deres standard HD-utstyr. Med 12G-SDI får du en fremtidssikker teknologi som kobles til utstyr de har nå og i fremtiden.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen