Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO
Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO
Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO
Artikkelnummer: 1050791

Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO

Kompetent videomikser med åtte HDMI-innganger og støtte for ISO-opptak

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Åtte HDMI-innganger + 1 master
 • To separate HDMI-utganger
 • Doble USB-tilkoblinger
18 090 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Maksimer streaming- og videoproduksjoner

ATEM Mini Extreme ISO har alle funksjonene som er tilgjengelige i ATEM Mini Extreme, men legger til opptak av opptil ni separate sanntids H.264-strømmer, samt ditt livemiksede videosignal - alt på samme tid! Opptaket er klargjort for DaVinci Resolve, slik at du kan justere og forbedre klippingen av et liveopptak etterpå. Atem Mini Extreme ISO gir en kompakt videomikser med funksjonene som oftest er tilgjengelige i mye mer avanserte switchere.

Fordeler

 • Åtte HDMI-innganger + 1 master
 • To separate HDMI-utganger
 • Doble USB-tilkoblinger
 • Fire chroma keyers
 • Seks bilde-i-bilde DVE-er
 • Multiview med opptil 16 visninger samtidig

Livestream med mange kreative muligheter

ATEM Mini Extreme ISO kan kobles til kameraer, videokamera, datamaskiner eller spillkonsoller og lar deg profesjonelt streame innholdet ditt live på flere medieplattformer. Åtte videoinnganger lar deg bruke flere kameravinkler og enkelt bytte mellom dem ved å trykke på en knapp på panelet. Atem Mini Extreme har også en innebygd maskinvare som lar deg strømme via Ethernet. Det lar deg få høy kvalitet på materialet ditt.

Multiview for produksjoner med flere kameraer

Bruker du flere kameraer i produksjonen er multiview, med opptil seksten forskjellige visninger, en høyt verdsatt funksjon. Der har du muligheten til å se flere forskjellige kameravinkler og hvor kameraet har en tallylight for å indikere at det bestemte kameraet er på lufta. Du kan også gi kameraene et navn på forskjellige navn og se status for lyd på hvert kamera – alt for mer kontroll. I tillegg til disse funksjonene bidrar multiview også til å forhåndsvise direktesendingen din og også få status som opptak og strømming.

Ta opp direkte til en lagringsenhet

Under streaming lar ATEM Mini Extreme ISO deg ta opp innholdet ditt direkte på en lagringsenhet. På denne måten har du en sikkerhetskopi av det du har kringkastet mens du har muligheten til å laste opp hele videoen på en plattform etter at direktesendingen er fullført. For ekstra sikkerhet kan du ha flere disker koblet til, og hvis man blir full, fortsetter opptaket sømløst på disk nummer to.

Brukervennlig med tydelig design

Panelet er enkelt å lære og enkel å bruke ettersom knappene er tydelig merket. ATEM Mini Extreme ISO har mange bruksområder, og bare din egen kreativitet setter grenser. Direktesendingsintervjuer, forretningspresentasjoner, eSport eller bruk den til å lage opplæringsmateriell i firmaet ditt.

Tilkoblinger

 • 1x AC
 • 1x Ethernet
 • 2x USB-C
 • 2x HDMI-utganger
 • 8x HDMI-innganger
 • 2x Lydinnganger
 • 1x Hodetelefonutgang

Leveres med

 • ATEM Mini Extreme ISO
 • Strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen