Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Nettadapter AC26 til Witstro AD600 PRO

Godox Nettadapter AC26 til Witstro AD600 PRO

1039621
1 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Nettadapter AC26 til Wistro AD600 Pro TTL

Nettadapter til Godox Wistro AD600 Pro TTL for å kunne drive blitsen på vanlig strøm fra vegguttaket. Monter nettdelen der batteriet ved nettkabelen kobles til, og koble så inn kabelen. Nettdelen er viftestyrt for at enheten ikke skal bli for varm.

Leveres med

  • Nettadapter AC26 til Wistro AD600 Pro TTL
  • Nettkabel

Observer at nettadapter AC26 kun fungerer på Pro-versjonen.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.