Powerbanks

Å finne et vegguttak når batteriet ditt går tom for strøm er ikke alltid enkelt. Problemet kan lett løses ved at du kjøper en powerbank. En powerbank er en portabel lader som drives av ett eller flere batterier. Med en powerbank kan du enkelt lade utstyret ditt hvor som helst og når som helst. Vi har varemerker som GP, GoPro, Juipo, xtorm, Sont med flere. Kjøp din powerbank online eller i butikk!

12 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Batteritype
Oppladbart
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.