Powerbanks

Å finne et vegguttak når batteriet ditt går tom for strøm er ikke alltid enkelt. Problemet kan lett løses ved at du kjøper en powerbank. En powerbank er en portabel lader som drives av ett eller flere batterier. Med en powerbank kan du enkelt lade utstyret ditt hvor som helst og når som helst. Vi har varemerker som GP, GoPro, Juipo, xtorm, Sont med flere. Kjøp din powerbank online eller i butikk!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.