Powerbanks

Å finne et vegguttak når batteriet ditt går tom for strøm er ikke alltid enkelt. Problemet kan lett løses ved at du kjøper en powerbank. En powerbank er en portabel lader som drives av ett eller flere batterier. Med en powerbank kan du enkelt lade utstyret ditt hvor som helst og når som helst. Vi har varemerker som GP, GoPro, Juipo, xtorm, Sont med flere. Kjøp din powerbank online eller i butikk!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.