Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Outdoor Case Type 1000 svart til Osmo X3

B+W Outdoor Case Type 1000 svart til Osmo X3

1025758
  • Robust, stablingsbar, støv- og vanntett
  • Yttermål: 27 x 21,5 x 11 cm
  • Tilpasset for Osmo X3
  • Ventil for automatisk lufttrykkompensasjon
  • Tåler temperaturer mellom -30° og +80° C
  • 30 års garanti
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Robust, vanntett og støvtett

Denne Outdoor Case-n er laget av polypropylen. Innredningen er spesialdesignet for å passe din DJI Osmo med tilbehør. Vesken er utstyrt med en ventil for automatisk lufttrykkompensasjon. Det finnes også et transparent navneskilt, to låser og håndtaket er polstret. Vesken kan håndtere temperaturer fra -40° til +80°C.Den er veldig solid, kan stables, og er både støvtett og vanntett.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.