Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kortleser SF3 Series CFast 2.0 Thunderbolt 3

Sonnet Kortleser SF3 Series CFast 2.0 Thunderbolt 3

1034867
2 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Profesjonell for to CFast 2.0-kort med Thunderbolt 3

Sonnet SF3 gir deg mulighet til å laste inn dine data i full hastighet fra to stk CFast 2.0-kort samtidig.

Fordeler:

  • Doble kortplasser
  • Full hastighet fra begge kort
  • Solid aluminiumschassis
  • Beskyttet kabel
  • Inten ekstern strøm behøves

Med SF3 kan du laste inn dine filer fra to stk CFast 2.0-kort i full hastighet samtidig. Takket være Thunderbolt 3 kan kortleseren nå en makshastighet på over 1000MD/s, noe som nok til å dekke den maksimale hastigheten fra to stk 540MB/s FFast 2.0-kort. Thunderbolt 3-tilkoblingen gjør det også mulig å kjøre kortleseren på maksimal hastighet uten behov for ekstern strøm.

Leseren har et chassis i aluminium med kabelforbindelse som beskyttes ved å være plassert inne i kortleseren. Dette minimerer risikoen for brudd i tilkoblingen mellom kabel og kortleser. Ved å åpne kortleseren på baksiden kan du bytte ut din Thunderbolt 3-kabel ved behov.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.