Kortleser SF3 Series CFast 2.0 Thunderbolt 3

Sonnet Kortleser SF3 Series CFast 2.0 Thunderbolt 3

1034867
2 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Profesjonell for to CFast 2.0-kort med Thunderbolt 3

Sonnet SF3 gir deg mulighet til å laste inn dine data i full hastighet fra to stk CFast 2.0-kort samtidig.

Fordeler:

  • Doble kortplasser
  • Full hastighet fra begge kort
  • Solid aluminiumschassis
  • Beskyttet kabel
  • Inten ekstern strøm behøves

Med SF3 kan du laste inn dine filer fra to stk CFast 2.0-kort i full hastighet samtidig. Takket være Thunderbolt 3 kan kortleseren nå en makshastighet på over 1000MD/s, noe som nok til å dekke den maksimale hastigheten fra to stk 540MB/s FFast 2.0-kort. Thunderbolt 3-tilkoblingen gjør det også mulig å kjøre kortleseren på maksimal hastighet uten behov for ekstern strøm.

Leseren har et chassis i aluminium med kabelforbindelse som beskyttes ved å være plassert inne i kortleseren. Dette minimerer risikoen for brudd i tilkoblingen mellom kabel og kortleser. Ved å åpne kortleseren på baksiden kan du bytte ut din Thunderbolt 3-kabel ved behov.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.