Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Motion S1A3 bundle b2

Ifootage Motion S1A3 bundle b2

1024107
23 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Ifootage Motion S1A3 bundle b2
Få nydelige bevegelser, selv i de vanskeligste vinkler med en unik toakslet trådløs kontroll. Den trådløse fjernkontrollen (2,4GHz) har flere funksjoner. Ifootage Motion S1A3 bundle b2 gjør det mlig å ta super time-laps-sekvenser, stop-motion-animasjoner og 360° panoramafilming. Et avansert, interaktivt bevegelsessystem gir deg kontroll over posisjon, hastiget, retning og tid under opptak, og gjør at du kan kombinere forgrunn, bakgrunn og 3D-animasjon i filmingen.


Passer Shark Slider (standard) och Shark Slider (bundle). Kjøpes separat.

Forskjellen på Motion S1A3 bundle B2 og B1 er at B2 inneholder to batterier mens B1 bare har ett.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.