Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

MVS060A slider 60 cm

Manfrotto MVS060A slider 60 cm

1027800
5 245 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Portabel glideskinne fra Manfrotto

Denne glideskinnen fra Manfrotto er bærbar og stabil. Lenden av 60 cm er innrettet for å gjøre det enkelt å transportere skinnen uten å miste arbeidskapasiteten.

Laget i Italia av Manfrotto med de beste materialer: fullt bearbeidet aluminium, høy presisjons på stål-kulelagret, utrolig stille og PSU-høypresterende polymerhjul. Mange standardfester gjør det mulig å kombinere med tilbehør og produkter. Utstyrt med 3 stk 1/4- og 3/8-fester på skinnen.
 

  • 10 kg bærekapasitet
  • Den totale lengden er 60 cm
  • Glidelengde 45 cm
  • Justerbar motstand
  • 1/4 tomme og 3/8 tomme feste
  • Leveling boble
  • Vekten er 2,2 kg

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.