Bordsstativ

Bordsstativ er et mindre kamerastativ, og er lett å ta med når du er på reisefot. De passer utmerket til mobiltelefoner, kameraer eller lettere systemkameraer. Kjøp stativet ditt online eller i butikk. Vi har flere varemerker, som Manfrotto, Joby, Shoulderpod m.fl. Send oss gjerne en mail til kundesenteret dersom du ønsker vår hjelp!

32 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Stativ
Varemerker
Materiale
Stativhode
Maks belastning
Maks høyde
Vekt
Laveste høyde
Sammenslått lengde
Garanti
Høyde uten midtsøyle
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.