Bordsstativ

Bordsstativ er et mindre kamerastativ, og er lett å ta med når du er på reisefot. De passer utmerket til mobiltelefoner, kameraer eller lettere systemkameraer. Kjøp stativet ditt online eller i butikk. Vi har flere varemerker, som Manfrotto, Joby, Shoulderpod m.fl. Send oss gjerne en mail til kundesenteret dersom du ønsker vår hjelp!

28 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Stativ
Filtrering
Varemerker
Stativhode
Maks høyde
Vekt

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.