Reprostativ 5603 RSD

Kaiser Reprostativ 5603 RSD

1023783
34 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kaiser 5603 RSD
Professionelt reprostativ med motordrevet høydejustering med to tastigheter. Hastighetsjusteringen er uavhengig av belastning. Fjernkontroll med kabel følger med. Søylen er 120cm høy og laget av mattsvart aluminium med både centimeter- og tommeskala.

Festeordningen kan justeres horisontalt ca 16cm over bunnplaten. Venstre- og høyredrift samt to blokkeringsskruer hindrer at du endrer posisjonen ved et uhell.

Statiet har en stor, ikke-reflekterende, matt, grå bunnplate med rutemønster i cm- og tommeskala. Føttene på platen kan justeres i høyden. Kamerafestet er roterbart så man kan velge om man vil ha den lille (1/4") eller den store (3/8") kameraskruen øverst.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.