Reprostativ RS1 med kameraarm RT1

Kaiser Reprostativ RS1 med kameraarm RT1

1025788
9 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Reprostativ med kameraarm

Med et reprostativ kan du reprodusere eller digitalisere fotografier, negativer og andre ting på en smart og enkel måte. Kameraet er plassert rett over motivet og parallelt med bunnplaten.

Reprostativet RS1 har en ikke-reflekterende matt grå plate som har et rutenett. Føttene er justerbare og basen har et innebygd vater, slik at du kan stille den inn for å passe underlaget. Den kraftige søylen av sort aluminium har cm- og tommeskala, og et innebygd fjæringsoppheng og uttrekkbart håndtak, noe som gjør at sleden enkelt og greit kan heves og senkes. For reproduksjon av veldig store bilder kan pekeren vendes 180° grader.

Reprostativet leveres med kameraarmen RT1 som har to monteringsmuligheter, slik at du kan feste kameraet både horisontalt og vertikalt. Kameraarmen kan låses i alle posisjoner og kan tiltes for fotografering av vertikale objekter.

Leveres med:

  • Reprostativ RS1
  • Støvhette
  • Kameraarm RT1
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.