Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Joystick huvud 327RC2

Manfrotto Joystick huvud 327RC2

312766
  • Ergonomisk joystickhode for rask justering
  • Magnesiumsskall for solid og pålitelig konstruksjon
  • Tåler opp til 5,5 kilo belastning
2 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Et ergonomisk joystick-hode som du enkelt kan låse/låse opp og bevege kameraet smidig og enkelt. 327RC2 har et magnesium skall noe som gir meget god pålitelighet og ytelse.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.