Kulehode V1 Pro

Benro Kulehode V1 Pro

1005881
  • Kompatibel med Arca-Swoss QR-systemet
  • Innebygd vater
  • Klarer vekt opp til 10 kg
2 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Benro høykvalitets profesjonelle kulehoder i V-serien gir god stabilitet og demping med et ekstraordinært kuledesign. Arca-swiss kompatibelt hurtigfeste gir tilgang til et stort utvalg av fester og plater. 360graders panorering m/låseskrue og separate lås- og friksjonsinstilling gjør innstillingsmulighetene mer presise og raskere.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.