Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videostativkit Flowtech System Ace XL FT 75

Sachtler Videostativkit Flowtech System Ace XL FT 75

1035960
  • Raskt å stille inn
  • Spagatmodus
  • Ace XL videohode
14 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Flowtech 75 med Ace XL videohode, et veldig raskt stativ

Sachtler Flowtech 75 er et stativ med tre benseksjoner, men kun en kontroll for samtlige benseksjoner, noe som gjør at stativet er veldig raskt å sette opp og smidig å jobbe med.

Fordeler:

  • Raskt å stille inn
  • Høy høyde
  • Spagatmodus
  • Midlevel spreader
  • FSB 4 T Touch & Go videohode

Flowtech 75 MS

Den store låsen for å justere beina er plassert høyt på stativet, noe som gjør at du ikke trenger å bøye deg ned eller løfte opp stativet for å justere benlengden. Åpne låsen, løft stativet til ønsket høyde og lås igjen. Innenfor de store benlåsene finnes det en mindre knapp for å låse opp spagatmodus, slik at du har mulighet til å plassere kameraet i lave vinkler. Magneter ved føttene holder stativet sammen når det er i transportmodus, og det er enkelt å veksle mellom platte gummiføtter for innendørsbruk til spikerføtter gjennom og helt enkelt ta ved den platte gummifoten.

Ace XL videohode

Ace XL er et profesjonelt oljedempet videohode med justerbar motstand i 4 nivåer (0-3) og motvekt i 8 nivåer. Hodet tåler å balansere utstyr på mellom 2-8 kilo, og passer utmerket for Sony FS7, Canon C300, Ursa Mini Pro men også mindre kameraer som Gh5 og A7S ll med tilbehør som recorders, mikrofonmottakere og tyngre objektiv.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.