Studioväska 300 vadderad med hjul

Fotobestway Studioväska 300 vadderad med hjul

1012650
1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Stabil, vattert transportveske fra FotoBestway

Denne vesken er tilpasset for større kameratilbehør som f.eks. studioblitser og belysningsstativ. Vesken er svært velbygd, men den veier fremdeles lite. FB studioveske er utstyrt med høykvalitative "inlines"-hjul, og et svært stabilt drahåndtak.

Vesken har tre flyttbare mellomvegger, og en flyttbar planløsning. Dette gjør at det er svært enkelt å tilpasse vesken til dine egne behov. Veskens innermål er 85 x 26 x 26 cm.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.