Kameraryggsekk Fastpack Pro BP 250 AW III

Lowepro Kameraryggsekk Fastpack Pro BP 250 AW III

1049210
  • Sekk for kamera og sammenleggbar drone
  • Gir hurtig tilgang til ditt utstyr
  • Nett sekk i robust materiale
1 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk Fastpack Pro BP 250 AW III
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
2 268 NOK
Kameraryggsekk Fastpack Pro BP 250 AW III
Road Warrior Kit
Pee Wee Pixel Pocket Rocket
2 728 NOK

Kameraryggsekk med hurtigtilgang

Travel Ryggsekk designet for å passe en profesjonell speilløs eller profesjonell DSLR med vertikalt grep, 2-3 ekstra linser eller sammenleggbare droner,15-tommers bærbar PC dator og personlig utstyr.

Fordeler

  • Justerbare skillevegger og QuickDoor-åpning
  • Polstret lomme for 15" bærbar PC
  • Dedikerte lommer for personlige effekter
  • All Weather AW Protection
Fastpack-serien har vært en betrodd følgesvenn på reise i årevis. Neste generasjons lette design inkluderer et All Weather AW Cover ™ og PU-belagte stoffer for å beskytte mot smuss, slitasje og fuktighet mens CradleFit ™ utstyrsrommet beskytter mot støt. Fastpack Pro har tre primære lagringssoner, polstret midjebelte og nyskapende QuickDoor ™ 2-trinns tilgang hjelper deg med å holde deg organisert, komfortabel og klar for tempoet i moderne reiser.

Leveres med

  • Lowepro Fastpack Pro BP 250 II

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.