Skulderveske

Kjøp en skulderveske til ditt systemkamera, kompakte systemkamera, kompaktkamera eller videokamera hos oss. Vi har et bredt utvalg av varemerker som Lowepro, Think Tank, MindShift Gear og Peak Design. Vi har kameravesker i mange ulike størrelser og modeller for at du skal kunne finne akkurat den vesken som passer deg og ditt kamerautstyr. En kameraveske er et must til alle kameraer da den beskytter kamerautstyret ditt når du har den med ut. Kameravesken er også et godt sted å oppbevare alle fototingene dine i når du ikke bruker de.

51 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Veske og ryggsekk
Varemerker
Størrelse
Datarom
Innermål høyde
Andre funksjoner
Farge
Innermål bredde
Innermål dybde
Materiale
Yttermål høyde

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.