Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning Amaran AL-F7

Aputure LED-belysning Amaran AL-F7

1039124
 • Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn
 • D-tap, USB-C og NP-F batteri
 • Variabel fargetemperatur mellom 3200 - 9500 Kelvin
2 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

LED-belysning Amaran AL-F7
Lampestativ
USB Brand Charger JVC/Samsung/Sony 3,6V-4,2V batteries
2 639 NOK
LED-belysning Amaran AL-F7
NP-FM50, NP-F550/F750/F970 Duo charger Sony
Lampestativ 5001B Nano Stand
3 468 NOK

Kraftig kameramontert LED-lampe med støtte for flere ulike strømkilder

Aputure Amaran AL-F7 tilbyr funksjoner som trinnløs lysstyrke helt ned til 1% styrke (8 lux ved 0,5m i 3200k) noe som gjør det mulig å justere lyset svært nøyaktig. Lampen er svært kompakt og passer perfekt til å monteres på kameraet, men kan selvsagt også brukes på stativ. AL-F7 kan strømforsynes både via D-Tap, USB-C eller med vanlig Sony NP-F batterier.

Fordeler:

 • Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn
 • Bred lystemperatur
 • D-tap, USB-C og NP-F batteri
 • Kompakt størrelse
 • Rask innstilling

Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn.

Takket være muligheten til å stille inn en veldig lav minsteeffekt har F7 et effektsområde over 8.3 blendertrinn, noe som gir deg mulighet til å finjustere lyset, og få nøyaktig den mengden lys du trenger. Den lave minsteeffekten på kun 8 lux ved 0,5m i 3200k gjør det mulig å skape svært subtile lyssettinger med høy nøyaktighet, også i dunkle og mørke miljøer. I andre enden på lysstyrken har F7 en veldig høy makseffekt på 5500 lux ved 0,5m i 5500k.

Variabel temperatur

Amaran Al-F7 har et bredt spenn på fargetemperaturen, fra 3200k helt til 9500k, noe som gir deg en god mulighet til å fargematche lampen mot andre lyskilder, eller bruke fargetemperaturen for å skape effekter og følelser i dine filmer eller bilder.

D-tap, USB-C og NP-F batteri

Bruk D-Tap eller USB-C til å strømforsyne din F7. Takket være flere ulike tilkoblinger kan du bruke både en PowerBank, V-Mount/Gold Mount eller et vanlig Sony NP-F. Displayet gir deg informasjon om hvor mye batteri som er igjen. Batteritiden er ca 3 timer på 100% effekt med et Sony NP-F970-batteri. Makseffekten kan variere ved bruk av USB-C, avhengig av strømkilden.

Kompakt størrelse

Den kompakte størrelsen gjør det lett å montere AL-F7 på et kamera, men du kan også montere lamen på f.eks. et belysningsstativ.

Rask innstilling

På lampens bakside finnes et display som gir deg informasjon om effekt i %, aktuell fargetemperatur i K og batteristatus. En On/off-switch, og en kombinert vridekontroll for lysstyrke og fargetemperatur gjør det lett å stille inn lampen.

Leveres med:

 • AL-F7
 • USB-kabel
 • Kulehode
 • 2x diffusor
 • Veske
 • Manual & garantikort

OBS! Batterier og lader er ikke inkludert!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.