DF-M1 Dot Sight til Coolpix P1000

Nikon DF-M1 Dot Sight til Coolpix P1000

1040737
2 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Nikon DF-M1 Dot Sight til Nikon Coolpix P1000 

Nikon DF-M1 punktsikte er et sammenleggbart og kompakt sikte som passer Nikon Coolpix P1000. Siktet gir deg et målepunkt, noe som gjør at du kan fotografere med lange brennvidder uten å bruke søkeren. Følg raske dyr eller fly med begge øyne åpne, slik at du ikke risikerer at de f.eks. flyr ut av bildet ditt, og du mister de fordi du har zoomet for mye.

Fordeler

  • Lettere å følge med bevegelser og objekter på lang avstand
  • Fotografer med begge øynene åpne
  • Slipp at objektet forsvinner ut av bildet

Leveres med

  • Nikon DF-M1 Dot Sight til Nikon Coolpix P1000 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.