Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AtomX SDI Modular Expansion

Atomos AtomX SDI Modular Expansion

1043933
  • Gir SDI inn og ut til Ninja V
  • Opp til 12GB/s via SDI-portene
  • 2x6G, 2x3G simultant inn og ut
  • AtomX Port leeverer 32GB/s
2 650 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

AtomX er et ekspansjonssystem for Atomos recorder og monitor Ninja V, som øker funksjonaliteten i den portable 5"-monitoren. AtomX SDI Modular Expansion adderer inn- og utgang for SDI til Ninja V. Dette gjør at du kan bruke Ninja V i produksjoner som baseres på SDI-signaler, eller sende signaler fra din Ninja V i opptil ca 100 meter, takket være stabiliteten i SDI-kabler. 

Fordeler

  • Gir SDI inn og ut til Ninja V
  • Opp til 12Gb/s via SDI-portene
  • 2x6G, 2x3G simultant inn og ut
  • AtomX Port leverer 32Gb/s
Øvrige expansioner i AtomX er AtomX Sync for trådløs timecode og AtomX Ethernet for NDI-støtte.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.