Undervannshus WP-DC53

Canon Undervannshus WP-DC53

1010299
2 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Canon WP-DC53 er et undervannshus spesielt laget for Canon PowerShot G1 X Mk II. Undervannhuset er laget i gjennomsiktig plast og forsikret med en o-ring på baksiden. Det har plastknapper som er enkle å bruke, både under og over vann. Den maksimale operasjonsdybden er satt til 40m. Med i pakken følger det blitzdiffuser og silikon for vedlikehold av o-ringen
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.