Undervannshus WP-DC55 till Powershot G7 X

Canon Undervannshus WP-DC55 till Powershot G7 X

1025519
3 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fotografer under vannet med Canon Powershot G7 X Mark II
Med dette lettbrukte, kompakte og solide undervannshuset, er det mulig å dykke med Powershot G7 X Mark II for å fange fisk og korallrev på bilde. Med store og ergonomiske kontroller har du tilgang til nesten alle kameraets funksjoner, og det følger med en diffusor som myker opp lyset fra blitsen.

Vanntett til 40m.
Passer til Canon Powershot G7 X Mark II.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.