ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
ViewSonic X1000-4K
Artikkelnummer: 1057812

ViewSonic X1000-4K

4K UHD-projektor med Ultra Short Throw og innebygd lydplanke

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 4K UHD-oppløsning med HDR (3840 x 2160)
 • Lysstyrke på 2400 lumen
 • 100" på bare ca 38 cm
31 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
ViewSonic X1000-4K er en ultra short throw-projektor som tilbyr en oppslukende opplevelse med både bilde og lyd. Den har en elegant design som smelter inn i et moderne møblert rom. Få opptil 100" i en avstand på kun 38 cm. Bygget med andregenerasjons LED-teknologi som gir forbedret lysstyrke, større fargerom og en levetid på opptil 30 000 timer. Den integrerte lydplanken er spesialdesignet av Harman Kardon som fyller rommet med klar lyd for både filmer og musikk. Utstyrt med både Bluetooth og WiFi for sømløs trådløs tilkobling.

Fordeler

 • Ekte 4K UHD med HDR
 • Cinema SuperColor+-teknologi med fargerom på 125 % Rec.709
 • Minimalistisk design som passer inn i rommet
 • Integrert lydplanke fra Harman Kardon
 • Koble til ekstern lyd med Bluetooth
 • Cast og skjermdeling via Wi-Fi
 • Styr appen direkte i smarttelefonen din

Minimalistisk design – for en smartere livsstil

ViewSonic X1000-4K erstatter TV og lydplanke i én og samme enhet. Dette lar deg spare plass og kan opprettholde en mer minimalistisk estetikk hjemme. Ultra short throw betyr at du ikke trenger å henge projektoren fra taket eller reservere plass på salongbordet. Som en vanlig lydplanke kan den plasseres på et TV-skap rett foran veggen du vil projisere på.

En ren nytelse for øyne og ører

Få en ultimat seeropplevelse hjemme med 4K UHD. Den gir deg detaljerte og krystallklare bilder enten du ser på film, sport eller spiller spill. Med HDR får du kreativ kontrast og ekstra dype svarte farger. Den innebygde lydplanken på 40 W er spesialdesignet av Harman Kardon og gir deg oppslukende lyd som fyller rommet.

Bli oppfylt av den naturtro fargen

X1000-4K er basert på ViewSonics patenterte Cinema SuperColor+-teknologi. Det gir et stort fargerom som inkluderer 125 % av Rec.709. Det gir klare farger og et realistisk inntrykk.

Trådløs tilkobling med smartenhetene dine

X1000-4K har både innebygd Bluetooth og WiFi. Via Bluetooth kan du koble til ekstra ekstern lyd, for eksempel en subwoofer for et bredere bunnområde. Du kan også koble til hodetelefonene og se filmer uten å forstyrre andre i familien eller koble til smarttelefonen og spille musikk, selv uten bilde. WiFi med 5GHz gjør det enkelt å caste og dele skjermen for å spille av den nyeste serien eller favorittfilmen. Du kan også kontrollere innstillingene på X1000-4K direkte via smarttelefonen.

Leveres med

 • ViewSonic X1000-4K
 • Strømkabel
 • USB-C-kabel (1 meter)
 • Fjernkontroll
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen