ViewSonic X2000L-4K
ViewSonic X2000L-4K
ViewSonic X2000L-4K
ViewSonic X2000L-4K
ViewSonic X2000L-4K
ViewSonic X2000L-4K
Artikkelnummer: 1057811

ViewSonic X2000L-4K

4K UHD Ultra Short Throw-projektor med WiFi og Bluetooth

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 4K UHD-oppløsning med HDR (3840 x 2160)
  • Lysstyrke på 2000 lumen
  • 100" på ca. 23cm avstand
29 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
X2000L-4K er den første smarte laserprojektoren med ultra short throw fra ViewSonic. Den kombinerer ekte 4K UHD-oppløsning, HDR-støtte, 100 % Rec.709-fargerom og lyd fra Harman Kardon med støtte for Dolby/DTS. Det gir en visuell fest rett ut av esken. Produser 100" bilde fra bare 23 cm avstand. Laget for å gi deg 20 000 timer med underholdning med noen få enkle knappetrykk. Cast og del direkte fra smartenhetene dine via innebygd WiFi. Gjør hjemmet ditt til en kino eller en livescene med X2000L -4K.

Fordeler

  • Ekte 4K med HDR
  • Stilig design som passer inn i hjemmet
  • Rask oppstart – akkurat som en vanlig TV
  • Bredt fargerom som dekker 100 % Rec.709
  • Innebygde spesialdesignede Harman Kardon-høyttalere
  • Støtte for Dolby Digital og DTS
  • Innebygd tilkobling for WiFi og Bluetooth
  • Styr appen på smarttelefonen din
  • Støtte for HDMI ARC

Den ultimate storskjermopplevelsen

Fordelene med ultra short throw-projektorer er mange. De smelter lett inn i innredningen og tar betydelig mindre plass enn en vanlig TV. Få opp til et 100" bilde med en avstand på kun 23cm. Dette betyr at du kan plassere X2000L-4K på TV-stativet i stedet for å skru projektoren opp i taket eller måtte reservere plass på salongbordet. På avstand på 52 cm, får du et bilde på maksimalt 150 tommer.

Kinematiske farger i stuen din

Med X2000L-4K får du en kinoopplevelse hjemme. Fargerommet på 100 % Rec.709 gir vakre og klare farger. 4K UHD gir deg detaljerte og dynamiske bilder. HDR gir deg dype svarte og tydelig kontrast. Uansett om du ser på film, sport eller spiller spill, vil du bli fanget av det skarpe og responsive bildet.

En levende lydopplevelse

X2000L-4K gir deg bilde og lyd i samme enhet. Den innebygde lydenheten er spesialdesignet av Harman Kardon og gir deg et rikt, klart og kraftfullt lydbilde. Støtte for både DTS og Dolby Digital for å få filmatisk følelse i lyd så vel som lyd. Hvis du vil koble til et eksternt lydsystem, støtter X2000L-4K HDMI ARC.

Mer fleksibilitet med trådløs tilkobling

Utstyrt med både WiFi og Bluetooth, er det enkelt å dele materiale på din måte. Med 5GHz WiFi kan du dele og caste skjermen fra hvilken som helst smartenhet – uten en eneste kabel. Bluetooth lar deg koble til eksterne enheter og spille musikk eller lytte med hodetelefoner.

Leveres med

  • Viewsonic X2000L-4K
  • Strømledning
  • Fjernkontroll
  • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen