SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical silver

Voigtländer SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical silver

1035651
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical silver
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
6 158 NOK

Lyssterkt og fast normalobjektiv med manuell fokus

Objektivet har manuell fokusering, og passer på både Nikon DX og FX-kameraer. Nærgrensen er redusert til 25cm (sammenlignet med 38cm på den forrige versjonen), takket være en medfølgende forsatslinse. Det optiske designet og de optiske egenskapene er de samme. Objekitvet gir kameraet informasjon om blender og fokusavstand, slik at du kan bruke P, A, S og M-modus, samt blits.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.