Voigtländer SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical svart
Voigtländer SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical svart
Artikkelnummer: 1035652

Voigtländer SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical svart

SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical svart

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt og fast normalobjektiv med manuell fokus

Objektivet har manuell fokusering, og passer på både Nikon DX og FX-kameraer. Nærgrensen er redusert til 25cm (sammenlignet med 38cm på den forrige versjonen), takket være en medfølgende forsatslinse. Det optiske designet og de optiske egenskapene er de samme. Objekitvet gir kameraet informasjon om blender og fokusavstand, slik at du kan bruke P, A, S og M-modus, samt blits.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.