Voigtländer VM 35mm f/1,4 Nokton svart til Sony E
Artikkelnummer: 1038364

Voigtländer VM 35mm f/1,4 Nokton svart til Sony E

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
8 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Voigtlander VM 35mm f/1,4 Nokton er en lyssterk normaloptikk utviklet for Sonys speilløse kameraer med fullformatssensor som A7-serien og A9. Bildevinkelen på 35mm passer utmerket for dagligdags fotografering av mennesker der du også vil ha med litt mer miljø i bildene.

Fordeler

  • Høy lysstyrke
  • Kompakt konstruksjon
  • Manuell håndtering
  • Elektroniske tilkoblinger
  • God nærgrense

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken gjør at du kan fotografere i dårlige lysforold, og gir deg mulighet til å bruke en lav dybdeskarphet. Sammen med bildestabiliseringen i mange av Sonys speilløse kameraer får du svært gode muligheter til å fotografere i dårlige lysforhold.

Kompakt konstruksjon

Objektivet veier kun 262 gram og er 6,7cm lngt, noe som gjør at du kan få et lite kameraoppsett i kombinasjon med høy bildekvalitet.

Manuell håndtering

Fordi objektivet er konstruert for manuell håndtering har du en myk og følsom fokuseringsring og en god mekanisk kvalitet på blenderringen.

Elektroniske tilkoblinger

Objektivet er designet i metall og fokus stilles manuelt, men takket være elektronisk tilkobling i objektivet får du tilgang til funksjoner som automatisk forstørrelse når du vrir på fokusringen, og at kameraet automatisk stiller inn rett brennvidde for bildestabiliseringen. EXIF-informasjonen lagres i bildet, slik at du kan se hvilken blender du bruker, og automatisk objektivkorrigering i f.eks. Lightroom fungerer også.

God nærgrense

Med en nærgrense på 30cm har du en god mulighet til å ta nærbilder av f.eks. mat eller husdyr og la motivet ta opp nesten hele bildet.

Leveres med

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen