VM 35mm f/1,4 Nokton svart til Sony E

Voigtländer VM 35mm f/1,4 Nokton svart til Sony E

1038364
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

VM 35mm f/1,4 Nokton svart til Sony E
UV-filter L395 SMC 58 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
9 638 NOK

Voigtlander VM 35mm f/1,4 Nokton er en lyssterk normaloptikk utviklet for Sonys speilløse kameraer med fullformatssensor som A7-serien og A9. Bildevinkelen på 35mm passer utmerket for dagligdags fotografering av mennesker der du også vil ha med litt mer miljø i bildene.

Fordeler:

  • Høy lysstyrke
  • Kompakt konstruksjon
  • Manuell håndtering
  • Elektroniske tilkoblinger
  • God nærgrense

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken gjør at du kan fotografere i dårlige lysforold, og gir deg mulighet til å bruke en lav dybdeskarphet. Sammen med bildestabiliseringen i mange av Sonys speilløse kameraer får du svært gode muligheter til å fotografere i dårlige lysforhold.

Kompakt konstruksjon

Objektivet veier kun 262 gram og er 6,7cm lngt, noe som gjør at du kan få et lite kameraoppsett i kombinasjon med høy bildekvalitet.

Manuell håndtering

Fordi objektivet er konstruert for manuell håndtering har du en myk og følsom fokuseringsring og en god mekanisk kvalitet på blenderringen.

Elektroniske tilkoblinger

Objektivet er designet i metall og fokus stilles manuelt, men takket være elektronisk tilkobling i objektivet får du tilgang til funksjoner som automatisk forstørrelse når du vrir på fokusringen, og at kameraet automatisk stiller inn rett brennvidde for bildestabiliseringen. EXIF-informasjonen lagres i bildet, slik at du kan se hvilken blender du bruker, og automatisk objektivkorrigering i f.eks. Lightroom fungerer også.

God nærgrense

Med en nærgrense på 30cm har du en god mulighet til å ta nærbilder av f.eks. mat eller husdyr og la motivet ta opp nesten hele bildet.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.