VM 35mm f/2.5 Color Skopar Pancake II

Voigtländer VM 35mm f/2.5 Color Skopar Pancake II

316895
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Voigtländer Color Skopar 35mm f/2.5 Pancake
Skopar Pancake er et kompakt og meget solid vidvinkelobjektiv.  Objektivet har en bra nærgrense på bare 70cm og en nydelig fokusring. Blenderen består av 9 lameller som gir en avrundet og fin bokeh. Fargegjengivelse og skarphet er helt i toppklasse. Kun manuell fokus.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.