VM 40mm f/1,2 Aspherical Nokton svart til

Voigtländer VM 40mm f/1,2 Aspherical Nokton svart til

1036600
12 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Veldig lyssterkt normalobjektiv for Leica M

Den høye lysstyrken på f/1,2 gir veldig gode muligheter til å separere motivet ditt fra bakgrunnen, og til å fotografere i dårlige lysforhold.

Fordeler:

  • Ekstremt høy lysstyrke
  • Valgbar trinnløs blenderring
  • 10-bladig blender

Ekstremt høy lysstyrke

Med en blender på f/1,2 får du muligheten til å separere motivet ditt fra bakgrunnen ved  hjelp av en tydelig bakgrunnsuskarphet, samt at objektivet tilbyr svært bra prestasjon i i mørke forhold.

Valgbar trinnløs blenderring

Stillbildefotografer foretrekker ofte en blenderring med trinn, der du kjenner i hånden hvor mange trinn du endrer blenderringen. For video er det bedre med en trinnløs blenderring, slik at eksponeringen kan justeres mens du filmer uten at kameraet påvirkes av vibrasjoner eller hakk i eksponeringen. Med Voigtlander 40mm f/1,2 Nokton Aspherical har du selv mulighet til å stille inn om du vil bruke trinnløs blender eller ikke, avhengig av ditt bruksområde og dine ønsker.

10-bladig blender

Med en så høy lysstyrke som f/1,2 der bakgrunnsuskarpheten trolig kommer til å være en stor del av bilder, så er det viktig at bakgrunnsuskarpheten er av god kvalitet. Med 10 stk blenderlameller kan Voigtlander 40/1,2 generere en myk og behagelig bakgrunnsuskarphet som fremhever motivet på en pen måte.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.