VM 40mm f/1,2 Aspherical Nokton svart til

Voigtländer VM 40mm f/1,2 Aspherical Nokton svart til

1036600
12 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Veldig lyssterkt normalobjektiv for Leica M

Den høye lysstyrken på f/1,2 gir veldig gode muligheter til å separere motivet ditt fra bakgrunnen, og til å fotografere i dårlige lysforhold.

Fordeler:

  • Ekstremt høy lysstyrke
  • Valgbar trinnløs blenderring
  • 10-bladig blender

Ekstremt høy lysstyrke

Med en blender på f/1,2 får du muligheten til å separere motivet ditt fra bakgrunnen ved  hjelp av en tydelig bakgrunnsuskarphet, samt at objektivet tilbyr svært bra prestasjon i i mørke forhold.

Valgbar trinnløs blenderring

Stillbildefotografer foretrekker ofte en blenderring med trinn, der du kjenner i hånden hvor mange trinn du endrer blenderringen. For video er det bedre med en trinnløs blenderring, slik at eksponeringen kan justeres mens du filmer uten at kameraet påvirkes av vibrasjoner eller hakk i eksponeringen. Med Voigtlander 40mm f/1,2 Nokton Aspherical har du selv mulighet til å stille inn om du vil bruke trinnløs blender eller ikke, avhengig av ditt bruksområde og dine ønsker.

10-bladig blender

Med en så høy lysstyrke som f/1,2 der bakgrunnsuskarpheten trolig kommer til å være en stor del av bilder, så er det viktig at bakgrunnsuskarpheten er av god kvalitet. Med 10 stk blenderlameller kan Voigtlander 40/1,2 generere en myk og behagelig bakgrunnsuskarphet som fremhever motivet på en pen måte.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.