Voigtländer VM 50mm f/1,5 Heliar Classic till Leica M
Artikkelnummer: 1053604

Voigtländer VM 50mm f/1,5 Heliar Classic till Leica M

Et unikt objektiv for deg som ønsker å oppnå vintage bildekvalitet

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • Lys blenderåpning på f/1,5
  • Designet for å skape en vintage bildekvalitet
  • Helmetall linsehylse med en diamantmønstret fokusring
8 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Et unikt objektiv som er spesielt interessant for fotografer og kunstnere som ønsker å oppnå en retrofølelse i bildene sine. Mens de fleste av dagens objektivet er designet for maksimal skarphet og fargemetning, gir dette objektivet deg noe annerledes og gjengir litt dempede og mer subtile farger som skaper en varm, myk og analog bildeeffekt.

Fordeler:

  • Lys blenderåpning på f/1,5
  • Designet for å skape en vintage bildekvalitet
  • Linsehylse laget utelukkende av metall med en diamantmønstret fokusring
  • Nærbildekanten er 50 cm

Vintage bildekvalitet

Voigtländer Heliar Classic 50mm f/1,5 gir en klassisk bildekvalitet med litt dempet og mykere fargegjengivelse. Spesielt ved blenderåpningen f/1,5 er en bokeh-effekt tydelig, som skaper sfæriske og komatiske aberrasjoner i kantene av bildet som ville være vanskelig å lage ved digital behandling. Denne effekten avtar med mindre og mindre blenderåpning og fra blenderåpning F4 oppfører Heliar seg stort sett forvrengningsnøytralt.

Allsidig objektiv

Dette allsidige faste objektivet er preget av en lyssterk, rask maksimal blenderåpning på f/1,5 slik at du best kan kontrollere dybdeskarpheten for selektiv fokusteknikk, samt å forbedre arbeid i lite lys. Dette objektivet er ideelt for portrett-, gate- og reportasjefotografering.

Linsehylse laget utelukkende av metall med en diamantmønstret fokusring

Dette objektivet har en linsehylse helt laget av metall og fokusringen har en diamantmønstret struktur som gjør den enda mer estetisk tiltalende. Det graverte kryssmønsteret gir både forbedret funksjon med en struktur som ikke glir i begge retninger.

Optimalisert for Leica M

Den er optimalisert for Leica M-kameraer, men kan også brukes på Fuji X-kameraer, Sony E og Nikon Z-modeller med adapter.

Leveres med:

  • Fremre og bakre linsedeksel
  • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.