Voigtländer VM 90mm f/2,8 APO-Skopar Silver Leica M
Artikkelnummer: 1055182

Voigtländer VM 90mm f/2,8 APO-Skopar Silver Leica M

VM 90mm f/2,8 APO-Skopar Silver Leica M

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Lyssterk f/2,8 maks blender for arbeid i lite lys
  • 10 blenderlameller for vakker bokeh
  • Nærgrense på 90 centimeter
9 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Voigtländer 90 mm f/2,8 Apo-Skopar er et teleobjektiv i mellomområdet med manuell fokus som er optimalisert for fullformatkameraer med M-fatning. Det nydesignede optiske systemet bruker Abnormal Partial Dispersion-linser for fem av syv elementer i syv grupper for å gjøre bilder rike, tredimensjonale i karakter og ekstremt skarpe.

Fordeler

  • Lys f/2,8 maks blenderåpning for arbeid i lite lys
  • 10 blenderlameller for vakker bokeh
  • Nærgrense på 90 centimeter
  • Optisk design optimalisert for digitale bildesensorer
  • Manuell fokusering for pålitelig fokusfunksjon

Avansert optisk design

Den har en apokromatisk design som gjør aksial kromatisk aberrasjon så nær null som mulig. Den manuelle fokuslinsen er designet for bruk med avstandsmålerkoblede digitale kameraer og filmkameraer og har et presisjonshelikopter for jevn og presis fokusering. Den korteste opptaksavstanden koblet til avstandsmåleren er 90 cm (avhengig av kameraet som brukes).

Vakker bokeh med ti blenderlameller

De 10 blenderlamellenee er med på å skape en vakker bokeh som egner seg for portretter. I tillegg danner blenderåpningen en sirkulær form, ikke bare ved den helt åpne f/2,8, men også ved f/4 og f/22. Dermed kan sirkulære lysrefleksjoner skapes når linsen rettes direkte mot en lyspunktkilde.

Leveres med

  • Voigtländer 90 mm f/2,8 Apo-Skopar til Leica M
  • Fremre og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.