Wacom Intuos Small

Tegnebrett for illustrasjon og redigering

1038867
  • For illustrasjon, tegning og redigering av bilder. Se resultatet direkte på skjermen.
  • Wacom Pen 4K
  • Fire hurtigknapper for hurtigkommandoer
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager
Wacom er et slankt tegnebrett med høy nøyaktighet som er utmerket for tegning, skissering, oppretting av tegneserier og manga, samt arbeid med bilder. Den oppgraderte pennen har nå over 4000 trykknivåer, bedre ergonomi, innebygd lagring for tips og generelt bedre håndtering og ytelse.

Fordeler

  • Mindre tegnepute med samme aktive overflate
  • Plass for penn
  • Wacom Penn 4K

Mindre plate med samme aktive overflate

Intuos er mindre enn den forrige modellen, men har samme aktive tegnebrett som før. Det gjør tegneblokken enklere å ta med, samtidig som den gir bedre ytelse og nøyaktighet på tegnebrettet.

Plass for penn

Intuos har et eget sted å plassere pennen når du ikke bruker den, slik at du vet hvor du har den.

Fire hurtigknapper

De fire hurtigknappene kan du programmere til å gjøre forskjellige ting avhengig av programmet du bruker nettbrettet i. Du kan sette knappene til forskjellige funksjoner i forskjellige programmer, flisen oppdager hvilken som er aktiv og aktiverer innstillingene du gjorde for det aktuelle programmet.

Wacom Penn 4K

Pennen har 4096 trykknivåer for å gi best mulig presisjon. Pennen leveres også med et rom for oppbevaring av spisser i og også et innebygd verktøy i lokket for å endre spisser.

Leveres med

  • Wacom Intous Liten
  • Wacom Penn 4k
  • Vinklet USB Mini-B-kabel

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.