Wacom Intuos Small
Wacom Intuos Small
Wacom Intuos Small
Wacom Intuos Small
Artikkelnummer: 1038867

Wacom Intuos Small

Tegnebrett for illustrasjon og redigering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • For illustrasjon, tegning og redigering av bilder. Se resultatet direkte på skjermen.
  • Wacom Pen 4K
  • Fire hurtigknapper for hurtigkommandoer
779 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Wacom er et slankt tegnebrett med høy nøyaktighet som er utmerket for tegning, skissering, oppretting av tegneserier og manga, samt arbeid med bilder. Den oppgraderte pennen har nå over 4000 trykknivåer, bedre ergonomi, innebygd lagring for tips og generelt bedre håndtering og ytelse.

Fordeler

  • Mindre tegnepute med samme aktive overflate
  • Plass for penn
  • Wacom Penn 4K

Mindre plate med samme aktive overflate

Intuos er mindre enn den forrige modellen, men har samme aktive tegnebrett som før. Det gjør tegneblokken enklere å ta med, samtidig som den gir bedre ytelse og nøyaktighet på tegnebrettet.

Plass for penn

Intuos har et eget sted å plassere pennen når du ikke bruker den, slik at du vet hvor du har den.

Fire hurtigknapper

De fire hurtigknappene kan du programmere til å gjøre forskjellige ting avhengig av programmet du bruker nettbrettet i. Du kan sette knappene til forskjellige funksjoner i forskjellige programmer, flisen oppdager hvilken som er aktiv og aktiverer innstillingene du gjorde for det aktuelle programmet.

Wacom Penn 4K

Pennen har 4096 trykknivåer for å gi best mulig presisjon. Pennen leveres også med et rom for oppbevaring av spisser i og også et innebygd verktøy i lokket for å endre spisser.

Leveres med

  • Wacom Intous Liten
  • Wacom Penn 4k
  • Vinklet USB Mini-B-kabel

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.