A-Box (RED Weapon/Epic-W/Scarlet-W/Raven)

Wooden Camera A-Box (RED Weapon/Epic-W/Scarlet-W/Raven)

1037555
3 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

XLR-tilkobling til RED

A-Box for RED Weapon / Epic-W / Scarlet-W / Raven lar deg koble to XLR-mikrofonber til ditt RED-kamera (krever RED Base Expander MOdule). A-box passer også andre kameraer som har en vanlig 3.5mm tilkobling, og enheten kan monteres på en 19mm rod, 15mm rod ved hjelp av den medfølgende adapteren eller på en 1/4" gjenge.

OBS! A-box gir ingen phantomstrøm til mikrofonene.

Leveres med:

  • A-box
  • 1/4-20 x 3/8" skrue
  • 15mm adapter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.