Colorchecker classic mini

X-rite Colorchecker classic mini

1022683
929 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

X-rite Colorchecker Classic Mini
Denne Colorcheckeren er laget for å gi virkelighetsnær fargegjengivelse og fungerer like bra i alle typer belysning. Ettersom den er veldig lett, passer den også meget godt når du skal fotografere malerier som kan ha svært skjør overflate. De 24 fargene representerer faktisk farge og reflekterer lys på samme måte i alle deler av det synlige spektrumet. Colorchecker Classic Mini kan også benyttes for å sette hvitbalanse med digitalkamera samt med Colorchecker Camera Calibration Software for å lage egne fargeprofiler.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.