ColorChecker passport Video

X-rite ColorChecker passport Video

1022748
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

X-rite ColorChecker Passport Video
ColorChecker Passport Video er et effektivt verktøy for å få til rett farger, eksponering, hvitbalanse og fokus i dine filmer samt for å fargematcha flere kamera. ColorChecker Passport inneholder fire ulike fargekart som hjelper deg å forbedre og effektivisere din arbeidsflyt - alt i et praktisk futteral i størrelse med et pass hvilket gjør at den blir enkelt å ha med seg.

Egenskaper:
Video Color Target: Inkluderer seks kromatiske fargeprøver tilpasset for videoproduksjon, 6 farger for hudtone, 6 farger i gråskala og 6 farger for hvite høylys samt skygger (inklusive en høyblank svart) for å oppnå den idelle fargebalansen.

Grayscale Target: Inneholder tre trinn hvite høytoner, 40 IRE mellomtoner grå samt mettet høyblank svart referanse för å oppnå perfekt eksponering.

White Balance Target: Brukes når du stiller inn hvitbalansen manuelt hvilket som forenkler redigeringen og eliminærer behovet for å fargekorrigere hvert bilderute senere.

Focus Target: Et diagram som underletter senter- og kantfokus.

ColorChecker Passport futteral: Futteral i hardplast som fungerer både som beskyttelse og støtte for ColorChecker Passport, når du vil ta med det/sette det opp.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.