XYZ Color INK yellow 40ml
Artikkelnummer: 1045888

XYZ Color INK yellow 40ml

Color INK yellow 40ml

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Skap fullfargeutskrifter i høy kvalitet
  • Passer til da Vinci Color
  • Enkel installasjon

Velg farge

809 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blekkpatron til da Vinci Color

Disse kassettene lar deg skrive ut 3D-objektene dine i over 10 millioner fargekombinasjoner. Blekkpatroner og blekk er spesialdesignet for da Vinci Color-skrivere for skarpe og fargerike utskrifter.

Fordeler

  • Vanntett
  • Muliggjør fullfargeutskrift
  • Enkel installasjon

 

Lag høykvalitets fullfargeutskrifter

Patronene er enkle å installere og måler hvor mye blekk som brukes. Den indikerer også om det er for lite blekk før neste utskrift. Blekket fungerer sammen med Color PLA filamenter og er vanntett slik at du ikke trenger å bekymre deg for at fargen faller i fuktige omgivelser.

Passer til

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.